sports

Sports

Enkele jaren geleden verscheen in een bekend dagblad van de hoofdstad een artikel waaruit bleek dat Sint-Lambrechts-Woluwe aan de top van de meest sportieve gemeenten van het Brusselse Gewest stond. Een verband werd gelegd tussen de verschillende infrastructuren (stadion, sportcentra, openbare zwembaden tennisvelden en kleine sportzones) die aan allerlei sportliefhebbers werden aangeboden.

 

Tot op heden heeft onze gemeente steeds een leidende rol gespeeld op dit vlak dankzij de kwaliteit en de verscheidenheid van haar sportinfrastructuur waar meer dan 120 clubs, die 50 verschillende disciplines beoefenen, gastvrij worden ontvangen wat zij zeer op prijs stellen.


+ Bezoek de portaalsite Sport

Jeugd

In de jeugdsector geniet Sint-Lambrechts-Woluwe van een uniek en dynamisch imago. Kinderen, tieners en jonge volwassenen vinden er zonder twijfel waar ze naar zoeken, dankzij de openbare jeugdinfrastructuur (25 speelpleinen en 4 kleine sportstructuren in de wijken). Ook de diensten, initiatieven en begeleide activiteiten voor de jeugd, die de groeperingen en verenigingen op ons grondgebied aanbieden, zijn alom bekend.

 

+ Bezoek de portaalsite Jeugd

Verenigingsleven

In aanbouw...

 

Niet te missen

Expopsitie

Het jeugdhuis ontvangt Louis Theillier

jeugdhuis

20 tot 27 januari 2017

 

Z’n interesses variëren van fotografie, striptekenen tot pop-up of beeldhouwen. De tentoonstelling die Louis Theillier houdt in het jeugdhuis (Prekelindenlaan, 78), van 20 tot 27 januari (officiële opening op 20/01 om 17u) genaamd « Plastic Zen », is meer in het bijzonder gewijd aan een serie tekeningen die hij gerealiseerd heeft in de loop der jaren, gelijklopend aan z’n werk als striptekenaar.

 

+ Lees het vervolg