Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven: de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

 

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei. Afspraak op de parking van het gemeentelijk tennis in het Fallonstadion (J.F. Debeckerlaan 54). De uitstappen worden geprogrammeerd telkens op een zaterdag, van 9u30 tot 11u, en begeleid door ervaren en gediplomeerde monitoren van ForestGym. Tijdens de verlengde weekenden zijn er geen cursussen. Voorafgaande iunschrijving is verplicht. Deelname in de onkosten bedraagt 30 € en de huur van stokken is mogelijk tegen 18 € voor 5 sessies.

 

Inlichtingen en inschrijvingen : 02 776 82 54 – maforme@jjjy.be

 

Niet te missen

Sport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

Sint-Lambrechts-Woluwe

vanaf 7 mei 2017

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven : de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen