Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelOntspanning

Fiesta te Andromeda !

 

Rond het thema van de « Betoverde wereld » wordt op zondag 7 mei, het jaarlijks feest te Andromeda geweven. Dit groots multicultureel treffen kadert in het Project van Sociale Samenhang dat ontwikkeld is in de wijk zelf. Eens te meer staat de ploeg van «Wolu Jeunes» aan het roer, hierin actief bijgestaan door JJJY/Sportfonds, Wolu-Services, de Moderne Woning, de wijkvrijwilligers en verschillende andere sociale spelers van het plaatselijk leven: “Focus Femmes/Focus Filles” en “JJJY- Xtra/JJJY Extension” die de activiteiten omkaderen voor kinderen en jongvolwassenen met een handicap.

 

Deze feestelijke dag, ontspannend en speels tegelijk, zal opgeluisterd worden door een uitgebreide cocktail van activiteiten, spektakels, animaties en vermakelijkheden voor jong en oud : zang met Chrystel Sky, slaginstrumenten met « Les Frappes à dingues », toverkunst en illusie met  « De l’autre côté du miroir » en « Loubaliba et le gardien des secrets », Oosterse dansen met Salwa Dance Academy/Art & Sens, ballonafbeeldingen, schminkstand ,…

 

Dynamic One, de web-radio van «Wolu Jeunes», is eveneens van de partij om de muzikale toets te verzorgen en de sport wordt niet vergeten want er staat een mini-voetbaltoernooi op het programma, die ploegen uit verschillende Brusselse gemeenten bij elkaar brengt. Het hoeft niet gezegd maar de alom geapprecieerde reuzenbarbecue staat opnieuw klaar om de smullers aan hun trekken te laten komen tijdens deze enkele uren van ontspanning, uitwisseling en samen delen tussen inwoners.

 

In de loop van deze dag zal burgemeester Olivier Maingain, vergezeld door schepenen Éric Bott en Gregory Matgen, de nieuwe modules onthullen van de « street workout », buitenfitnessapparaten die opgesteld staan in de wijk. Tijdens deze gelegenheid geeft de turnersgroep « Wolf’s Bar » een staaltje weg van hun halsbrekende acrobatieën.

 

Inlichtingen: diensten van schepen Eric Bott – 02 734 14 31

Niet te missen

Sport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

Sint-Lambrechts-Woluwe

vanaf 7 mei 2017

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven : de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen