Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

Een ‘marathon’-zumba te Poseidon !

 

In 2012 werd de eerste marathon-zumba gehouden in het Sportcomplex Poseidon (Dapperenlaan 2). Gesterkt door het succes dat jaar na jaar toenam, is het voortaan een vaste waarde geworden. De 6de uitgave zou alle verwachtingen moeten inlossen want de organisatoren hebben immers besloten om kosten noch moeite te sparen !

 

Zo worden er, in vergelijking met de vorige jaren, aanzienlijk meer gespecialiseerde proffen ingezet om dit evenement te animeren. Een andere nieuwigheid is dat de opbrengst van de zumba marathon naar kankerbestrijding gaat. Deze actie ligt bijzonder nauw aan het hart bij Fuji Nakamura, zumbalesgeefster in het sportcomplex Poseidon en onvermoeibare bezielster van deze cursussen sinds de oprichting ervan.

 

Jullie worden talrijk verwacht op zondag 30 april, van 14u tot 17u, in de grote omnisportzaal voor 2 uren heupwiegen, in familieverband of onder vrienden, op de salsa- en merengueritmes. Hou alvast deze datum vrij in uw agenda en zeg het voort !

 

Prijs : 10 € in voorverkoop en 15 € de dag zelf, 5 € voor kinderen jonger dan 12 jaar.

 

Info : www.poseidon-wslw.be

 

Volg ons op Facebook/Complexe sportif Poséidon

 

Niet te missen

Sport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

Sint-Lambrechts-Woluwe

vanaf 7 mei 2017

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven : de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen