Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

Een ‘marathon’-zumba te Poseidon !

 

In 2012 werd de eerste marathon-zumba gehouden in het Sportcomplex Poseidon (Dapperenlaan 2). Gesterkt door het succes dat jaar na jaar toenam, is het voortaan een vaste waarde geworden. De 6de uitgave zou alle verwachtingen moeten inlossen want de organisatoren hebben immers besloten om kosten noch moeite te sparen !

 

Zo worden er, in vergelijking met de vorige jaren, aanzienlijk meer gespecialiseerde proffen ingezet om dit evenement te animeren. Een andere nieuwigheid is dat de opbrengst van de zumba marathon naar kankerbestrijding gaat. Deze actie ligt bijzonder nauw aan het hart bij Fuji Nakamura, zumbalesgeefster in het sportcomplex Poseidon en onvermoeibare bezielster van deze cursussen sinds de oprichting ervan.

 

Jullie worden talrijk verwacht op zondag 30 april, van 14u tot 17u, in de grote omnisportzaal voor 2 uren heupwiegen, in familieverband of onder vrienden, op de salsa- en merengueritmes. Hou alvast deze datum vrij in uw agenda en zeg het voort !

 

Prijs : 10 € in voorverkoop en 15 € de dag zelf, 5 € voor kinderen jonger dan 12 jaar.

 

Info : www.poseidon-wslw.be

 

Volg ons op Facebook/Complexe sportif Poséidon

 

Niet te missen

Expopsitie

Het jeugdhuis ontvangt Louis Theillier

jeugdhuis

20 tot 27 januari 2017

 

Z’n interesses variëren van fotografie, striptekenen tot pop-up of beeldhouwen. De tentoonstelling die Louis Theillier houdt in het jeugdhuis (Prekelindenlaan, 78), van 20 tot 27 januari (officiële opening op 20/01 om 17u) genaamd « Plastic Zen », is meer in het bijzonder gewijd aan een serie tekeningen die hij gerealiseerd heeft in de loop der jaren, gelijklopend aan z’n werk als striptekenaar.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen