Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

De scholieren onder de basketringen

 

De interscholen mini-basketmeeting is intussen aan z’n 10de editie toe ! Op zaterdag 11 maart 2017, vanaf 9 uur, verzamelen de leerlingen van de basisonderwijsinstellingen te Sint-Lambrechts-Woluwe onder de basketringen. Een duo-organisatie van de gemeentelijke sportdienst en Royal Linthout BC, die voorbehouden is aan de kinderen van het 4de, 5de en 6de jaar. Het betreft een uitdrukkelijke en logische keuze gelet op enerzijds de technische aard van de betrokken sport en anderzijds de beperkte oppervlakte waar de wedstrijden plaats vinden, nl. de omnisportzaal van het sportcomplex Poseidon (Dapperenlaan 2). Verschillende terreinen met gewijzigde afmetingen worden aangelegd om de wedstrijden te laten doorgaan.

 

Deze organisatieformule laat een maximum aantal jongens en meisjes toe om deel te nemen en zich met volledige levensvreugde over te geven aan het spel gedurende de hele ochtend. Ploegen van 3 spelers met onbeperkte wissels en een poolsysteem verzekeren een zo groot mogelijk aantal wedstrijden, ongeacht de uitslag ervan.

 

Inlichtingen: diensten van schepen Éric Bott – 02 776 82 56 – l.roussel@woluwe1200.be

 

Niet te missen

Sport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

Sint-Lambrechts-Woluwe

vanaf 7 mei 2017

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven : de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen