Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

De scholieren onder de basketringen

 

De interscholen mini-basketmeeting is intussen aan z’n 10de editie toe ! Op zaterdag 11 maart 2017, vanaf 9 uur, verzamelen de leerlingen van de basisonderwijsinstellingen te Sint-Lambrechts-Woluwe onder de basketringen. Een duo-organisatie van de gemeentelijke sportdienst en Royal Linthout BC, die voorbehouden is aan de kinderen van het 4de, 5de en 6de jaar. Het betreft een uitdrukkelijke en logische keuze gelet op enerzijds de technische aard van de betrokken sport en anderzijds de beperkte oppervlakte waar de wedstrijden plaats vinden, nl. de omnisportzaal van het sportcomplex Poseidon (Dapperenlaan 2). Verschillende terreinen met gewijzigde afmetingen worden aangelegd om de wedstrijden te laten doorgaan.

 

Deze organisatieformule laat een maximum aantal jongens en meisjes toe om deel te nemen en zich met volledige levensvreugde over te geven aan het spel gedurende de hele ochtend. Ploegen van 3 spelers met onbeperkte wissels en een poolsysteem verzekeren een zo groot mogelijk aantal wedstrijden, ongeacht de uitslag ervan.

 

Inlichtingen: diensten van schepen Éric Bott – 02 776 82 56 – l.roussel@woluwe1200.be

 

Niet te missen

Expopsitie

Het jeugdhuis ontvangt Louis Theillier

jeugdhuis

20 tot 27 januari 2017

 

Z’n interesses variëren van fotografie, striptekenen tot pop-up of beeldhouwen. De tentoonstelling die Louis Theillier houdt in het jeugdhuis (Prekelindenlaan, 78), van 20 tot 27 januari (officiële opening op 20/01 om 17u) genaamd « Plastic Zen », is meer in het bijzonder gewijd aan een serie tekeningen die hij gerealiseerd heeft in de loop der jaren, gelijklopend aan z’n werk als striptekenaar.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen