Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

« Nordic Walking » : nieuwe cursussen vanaf januari

 

Het voordeel van « nordic walking » tegenover lopen is dat ze een gematigde cardio-vasculaire activiteit vooropstelt en tegelijkertijd, door het gebruik van de stokken, de impact van ’de schokken op de grond moduleert en bijgevolg ook de gewrichten – heupen, knieën en enkels – soepel houdt. Een ander voordeel is zeker alle spiergroepen worden aangesproken. Kortom, niet te verwaarlozen troeven om eventuele kandidaten te verleiden…

 

De sessies die worden gehouden op zaterdagen (van 9u30 tot 11u) voor de beginnelinge en op zondagen (van 14u tot 15u30) voor de meer doorwinterde wandelaars, worden begeleid door ervaren en gediplomeerde monitoren die worden gevormd in het ForestGym. Een cyclus van 5 sessies start op 18 februari. Voorafgaande inschrijving is verplicht. De prijs voor een volledige sessie is 30 € waarbij u nog 18 € bijtelt indien u, vrijblijvend, stokken wenst te huren. Het begin van de cursus ligt nu reeds vast op 7 mei.

 

Inlichtingen: 02 770 03 44 – maforme@jjjy.be

 

Niet te missen

Sport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

Sint-Lambrechts-Woluwe

vanaf 7 mei 2017

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven : de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen