Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

Tijdens Carnaval en Pasen op de pleinen

 

Kerstmis ligt achter ons maar de ploeg van Wolu Tennis Academy heeft de carnavalperiode (van 26 februari tot 3 maart) en de Paasvakantie (van 3 tot 14 april) reeds in het vizier met, zoals gewoonlijk, verschillende stageformules. Deze activiteiten zijn in essentie gebaseerd op speelplezier en worden georganiseerd op de terreinen van het Fallonstadion (J.F. Debeckerlaan 54) en begeleid door bekwame lesgevers.

 

Naast de gewoonlijke modules die worden gegeven per halve of volledige dagen en uitsluitend gewijd zijn aan de tennisbeoefening (baby-tennis vanaf 3,5 jaar, mini-tennis vanaf 6 jaar en tennis vanaf 9 jaar), zijn er ‘combinatiemodules’, met een bijkomende animatie (Tennis/Multisport, Tennis/«Sport Fun – Engels» of nog Tennis/« Wedstrijduitdagingen » in samenwerking met andere sportclubs). Gedurende de eerste week van de Paasvakanties is er een formule die de deelname voorziet, met coaching, aan een officieel toernooi. Vermelden we nog de avondstages voor volwassen spelers die, indien gewenst, ook kunnen deelnemen aan « Ontdekkings-» of « Vervolmakingscursussen » die gespreid worden over 5 weken vanaf 17 april.

 

Inlichtingen : 02 770 03 44 – info@tennis-wslw.bewww.tennis-wslw.bewww.facebook.com/wolutennisacademy

Niet te missen

Expopsitie

Het jeugdhuis ontvangt Louis Theillier

jeugdhuis

20 tot 27 januari 2017

 

Z’n interesses variëren van fotografie, striptekenen tot pop-up of beeldhouwen. De tentoonstelling die Louis Theillier houdt in het jeugdhuis (Prekelindenlaan, 78), van 20 tot 27 januari (officiële opening op 20/01 om 17u) genaamd « Plastic Zen », is meer in het bijzonder gewijd aan een serie tekeningen die hij gerealiseerd heeft in de loop der jaren, gelijklopend aan z’n werk als striptekenaar.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen