Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

Tijdens Carnaval en Pasen op de pleinen

 

Kerstmis ligt achter ons maar de ploeg van Wolu Tennis Academy heeft de carnavalperiode (van 26 februari tot 3 maart) en de Paasvakantie (van 3 tot 14 april) reeds in het vizier met, zoals gewoonlijk, verschillende stageformules. Deze activiteiten zijn in essentie gebaseerd op speelplezier en worden georganiseerd op de terreinen van het Fallonstadion (J.F. Debeckerlaan 54) en begeleid door bekwame lesgevers.

 

Naast de gewoonlijke modules die worden gegeven per halve of volledige dagen en uitsluitend gewijd zijn aan de tennisbeoefening (baby-tennis vanaf 3,5 jaar, mini-tennis vanaf 6 jaar en tennis vanaf 9 jaar), zijn er ‘combinatiemodules’, met een bijkomende animatie (Tennis/Multisport, Tennis/«Sport Fun – Engels» of nog Tennis/« Wedstrijduitdagingen » in samenwerking met andere sportclubs). Gedurende de eerste week van de Paasvakanties is er een formule die de deelname voorziet, met coaching, aan een officieel toernooi. Vermelden we nog de avondstages voor volwassen spelers die, indien gewenst, ook kunnen deelnemen aan « Ontdekkings-» of « Vervolmakingscursussen » die gespreid worden over 5 weken vanaf 17 april.

 

Inlichtingen : 02 770 03 44 – info@tennis-wslw.bewww.tennis-wslw.bewww.facebook.com/wolutennisacademy

Niet te missen

Sport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

Sint-Lambrechts-Woluwe

vanaf 7 mei 2017

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven : de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen