Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikel



Sport

Na de feesten, « Start to run »  !

 

Niets zo probaat als een beetje sporten om de eventuele gevolgen van culinaire geneugten tijdens de eindejaarsperiode aan te pakken. Het concept « Start to Run », dat elke seizoen op een grotere aanhang kan rekenen, kan een slimme keuze blijken! Ter herinnering, de opzet is eenvoudig: de fysieke conditie wordt (opnieuw) peil gebracht door te joggen. Het programma werd uitgewerkt door de ploeg van het Sportmagazine Zatopek en is voor iedereen toegankelijk.

 

Het betreft een programma met geleidelijke opbouw, dat iedereen toelaat te bewegen op het eigen inspanningsniveau. Meerdere modules worden aangeboden, telkens met een hogere moeilijkheidsgraad. De programma’s beslaan telkens ongeveer drie maanden en worden begeleid door professionele monitoren.


De volgende cycli starten op 9 januari met volgende indeling: maandag (niveau 1 – doel: 5 km), dinsdag (niveau 2 – doel: 10 km) en donderdag (niveau 3 – doel: 15 km / niveau 4 – doel : 20 km), telkens om 18u30, vanaf de atletiekpiste in het Fallonstadion (Struykbekenweg 2).

 

De deelname in de onkosten voor een volledige module bedraagt 20 € voor inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe (25 € voor de anderen). Dit bedrag omvat de verzekeringsonkosten, een trainingsboekje met vele praktische tips en een exemplaar van het loopmagazine “Zatopek”. Noteer alvast in uw agenda dat de eerste passen van de daaropvolgende sessie plaats vinden vanaf maandag 27 maart (lentesessie).

 

Inlichtingen : 02 770 03 44 – fondssportif@woluwe1200.be

 

Niet te missen

Expopsitie

Het jeugdhuis ontvangt Louis Theillier

jeugdhuis

20 tot 27 januari 2017

 

Z’n interesses variëren van fotografie, striptekenen tot pop-up of beeldhouwen. De tentoonstelling die Louis Theillier houdt in het jeugdhuis (Prekelindenlaan, 78), van 20 tot 27 januari (officiële opening op 20/01 om 17u) genaamd « Plastic Zen », is meer in het bijzonder gewijd aan een serie tekeningen die hij gerealiseerd heeft in de loop der jaren, gelijklopend aan z’n werk als striptekenaar.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen