Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

Na de feesten, « Start to run »  !

 

Niets zo probaat als een beetje sporten om de eventuele gevolgen van culinaire geneugten tijdens de eindejaarsperiode aan te pakken. Het concept « Start to Run », dat elke seizoen op een grotere aanhang kan rekenen, kan een slimme keuze blijken! Ter herinnering, de opzet is eenvoudig: de fysieke conditie wordt (opnieuw) peil gebracht door te joggen. Het programma werd uitgewerkt door de ploeg van het Sportmagazine Zatopek en is voor iedereen toegankelijk.

 

Het betreft een programma met geleidelijke opbouw, dat iedereen toelaat te bewegen op het eigen inspanningsniveau. Meerdere modules worden aangeboden, telkens met een hogere moeilijkheidsgraad. De programma’s beslaan telkens ongeveer drie maanden en worden begeleid door professionele monitoren.


De volgende cycli starten op 9 januari met volgende indeling: maandag (niveau 1 – doel: 5 km), dinsdag (niveau 2 – doel: 10 km) en donderdag (niveau 3 – doel: 15 km / niveau 4 – doel : 20 km), telkens om 18u30, vanaf de atletiekpiste in het Fallonstadion (Struykbekenweg 2).

 

De deelname in de onkosten voor een volledige module bedraagt 20 € voor inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe (25 € voor de anderen). Dit bedrag omvat de verzekeringsonkosten, een trainingsboekje met vele praktische tips en een exemplaar van het loopmagazine “Zatopek”. Noteer alvast in uw agenda dat de eerste passen van de daaropvolgende sessie plaats vinden vanaf maandag 27 maart (lentesessie).

 

Inlichtingen : 02 770 03 44 – fondssportif@woluwe1200.be

 

Niet te missen

Sport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

Sint-Lambrechts-Woluwe

vanaf 7 mei 2017

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven : de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen