Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelSport

Zomerstages « Multisport & Ontdekkingen » te Poseidon

 

Jaar na jaar bevestigt de formule van de «multisport en ontdekkingsstages»z’n status als referentie in het gamma zomeractiviteiten in het Sportcomplex Poseidon. Vanaf 4 juli en dit gedurende 4 weken kunnen deelnemertjes tussen 6 en 10 jaar, fladderen tussen verscheidene sportieve disciplines waarvan een aantal tamelijk traditioneel (basket, volley, badminton, tafeltennis, zwemmen, tennis,…) en andere minder gekende (kinball, indiaca, unihock, Canadese crosse, handball,…). Tussen twee sportactiviteiten door wordt de stage vervolledigd met spelletjes van spelen, kookactiviteiten, een uitstap naar een museum, een partijtje minigolf,…

 

Bijdragen : 115 €/week (van 9u tot 16u) of 70 €/week (van 9u tot 12u) voor kinderen die wonen te Sint-Lambrechts-Woluwe en Kraainem – 126 €/week of 80 €/week voor diegenen uit een andere gemeente. De tarieven worden aangepast voor de week van 18 juli (4 dagen).

 

Mogelijkheid tot voor- en naopvang (van 8 tot 9u en van 16u tot 17u30) voor 10 €/week. De deelnemers voorzien een waterflesje, een versnapering en een picknick voor de dag alsook een sportuitrusting met sportschoenen zonder-strepen makende zolen en hun zwemuitrusting.

 

Inschrijvingen aan de kassa van het zwembad.

 

Inlichtingen: 02 771 66 55 – direction@poseidon-wslw.be - www.poseidon-wslw.be

Niet te missen

Sport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

Sint-Lambrechts-Woluwe

vanaf 7 mei 2017

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven : de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei.

 

+ Lees het vervolg

Andere pertinente artikelen