Een ‘marathon’-zumba te Poseidon !

Sport [ Sportcomplex Poseidon | zondag 30 april 2017, van 14u tot 17u ]

In 2012 werd de eerste marathon-zumba gehouden in het Sportcomplex Poseidon (Dapperenlaan 2). Gesterkt door het succes dat jaar na jaar toenam, is het voortaan een vaste waarde geworden. De 6de uitgave zou alle verwachtingen moeten inlossen want de organisatoren hebben immers besloten om kosten noch moeite te sparen !

...

Jullie worden talrijk verwacht op zondag 30 april, van 14u tot 17u, in de grote omnisportzaal voor 2 uren heupwiegen, in familieverband of onder vrienden, op de salsa- en merengueritmes. Hou alvast deze datum vrij in uw agenda en zeg het voort !

 

+ Lees het vervolg

Tijdens Carnaval en Pasen op de pleinen

Sport [ Fallonstadion | carnavalperiode (van 26 februari tot 3 maart) en de Paasvakantie (van 3 tot 14 april) ]

Kerstmis ligt achter ons maar de ploeg van Wolu Tennis Academy heeft de carnavalperiode (van 26 februari tot 3 maart) en de Paasvakantie (van 3 tot 14 april) reeds in het vizier met, zoals gewoonlijk, verschillende stageformules. Deze activiteiten zijn in essentie gebaseerd op speelplezier en worden georganiseerd op de terreinen van het Fallonstadion (J.F. Debeckerlaan 54) en begeleid door bekwame lesgevers.

 

+ Lees het vervolg

« Nordic Walking » : nieuwe cursussen vanaf januari

Sport [ Sint-Lambrechts-Woluwe | vanaf 14 januari 2017 ]

Het voordeel van « nordic walking » tegenover lopen is dat ze een gematigde cardio-vasculaire activiteit vooropstelt en tegelijkertijd, door het gebruik van de stokken, de impact van ’de schokken op de grond moduleert en bijgevolg ook de gewrichten – heupen, knieën en enkels – soepel houdt. Een ander voordeel is zeker alle spiergroepen worden aangesproken. Kortom, niet te verwaarlozen troeven om eventuele kandidaten te verleiden…

 

De sessies die worden gehouden op zaterdagen (van 9u30 tot 11u) voor de beginnelinge, worden begeleid door ervaren en gediplomeerde monitoren die worden gevormd in het ForestGym (www.forestgym.be). Een cyclus van 5 sessies start op 18 januari.

 

+ Lees het vervolg

Na de feesten, « Start to run » !

Sport [ Fallonstadion | vanaf 9 januari 2017 ]

Niets zo probaat als een beetje sporten om de eventuele gevolgen van culinaire geneugten tijdens de eindejaarsperiode aan te pakken. Het concept « Start to Run », dat elke seizoen op een grotere aanhang kan rekenen, kan een slimme keuze blijken! Ter herinnering, de opzet is eenvoudig: de fysieke conditie wordt (opnieuw) peil gebracht door te joggen. Het programma werd uitgewerkt door de ploeg van het Sportmagazine Zatopek en is voor iedereen toegankelijk.

...

De volgende cycli starten op 9 januari.

 

+ Lees het vervolg

Niet te missen

Expopsitie

Het jeugdhuis ontvangt Louis Theillier

jeugdhuis

20 tot 27 januari 2017

 

Z’n interesses variëren van fotografie, striptekenen tot pop-up of beeldhouwen. De tentoonstelling die Louis Theillier houdt in het jeugdhuis (Prekelindenlaan, 78), van 20 tot 27 januari (officiële opening op 20/01 om 17u) genaamd « Plastic Zen », is meer in het bijzonder gewijd aan een serie tekeningen die hij gerealiseerd heeft in de loop der jaren, gelijklopend aan z’n werk als striptekenaar.

 

+ Lees het vervolg

Archief

Wij behouden ons vorig archief.

Toegang tot ons archief

U verzendt eveneens uw artikelen

U wilt tot ons tijdschrift bijdragen? Verzendt wij een artikel.
Het best zal op de plaats gepubliceerd worden.

 

+ Verzend uw artikel