Tamtam

edito

Vooruitgaan!

“Welkom op de portaalsite ...”

Welkom op de portaalsite van de diensten Jeugd en Sport van Sint-Lambrechts-Woluwe.

 

+ Lees het vervolg

Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelOp de voorpagina

Fiesta te Andromeda !

 

Rond het thema van de « Betoverde wereld » wordt op zondag 7 mei, het jaarlijks feest te Andromeda geweven. Dit groots multicultureel treffen kadert in het Project van Sociale Samenhang dat ontwikkeld is in de wijk zelf. Eens te meer staat de ploeg van «Wolu Jeunes» aan het roer, hierin actief bijgestaan door JJJY/Sportfonds, Wolu-Services, de Moderne Woning, de wijkvrijwilligers en verschillende andere sociale spelers van het plaatselijk leven: “Focus Femmes/Focus Filles” en “JJJY- Xtra/JJJY Extension” die de activiteiten omkaderen voor kinderen en jongvolwassenen met een handicap.

 

+ Lees het vervolg

Sport

Sint-Lambrechts-Woluwe op grote voet

 

Weldra is het 10 jaar geleden dat de « 15 Km van Sint-Lambrechts-Woluwe» de straten van onze mooie gemeente doorkruist, telkens een gelegenheid om haar patrimonium te (her)ontdekken en naar waarde te schatten. Tijdens elke nieuwe editie van deze populaire jogging wordt het vorige deelnemersaantal overtroffen, het bewijs, voorzover nodig, van de aantrekkingskracht ervan op de langsafstandslopers. Van 559 in 2009, het jaar van het eerste startschot heeft het evenement intussen de kaap van 3000 deelnemers genomen, de score van de vorige editie. Deze grens zou logischerwijze opnieuw doorbroken worden op 14 mei a.s.

 

+ Lees het vervolg

Niet te missen

Sport

Laat u verleiden door Nordic Walking !

Sint-Lambrechts-Woluwe

vanaf 7 mei 2017

 

Indien u wenst te bewegen zonder werkelijk een loopfanaat te zijn, dan kan een kleine omweg via Nordic Walking misschien voor u de uitkomst zijn. Deze sportieve discpline biedt heel wat troeven : de verwezenlijking van een matige cardio-vasculaire activiteit, evenals een volledige benutting van alle spiergroepen waarbij de inslag op de grond wordt getemperd dankzij het gebruik van e stokken en waarbij de gewrichten – heupen, knieën en enkels- worden aangesproken.

Een cyclus van 5 sessies bestemd voor beginnelingen vangt aan op 7 mei.

 

+ Lees het vervolg

Publiceer uw evenement in Tam Tam

Organiseert u een evenement?
Stuur ons uw voorstellen en de meest interessante ervan worden op de site vermeld.

 

+ Stuur ons een evenement

Andere evenementen