Tamtam

edito

Vooruitgaan!

“Welkom op de portaalsite ...”

Welkom op de portaalsite van de diensten Jeugd en Sport van Sint-Lambrechts-Woluwe.

 

+ Lees het vervolg

Stuur ons

uw informatie

Wil u dat wij uw informatie op deze site verspreiden?
Aarzel niet en stuur ons deze op.

 

+ Verzend uw artikelOp de voorpagina

Een ‘marathon’-zumba te Poseidon !

 

In 2012 werd de eerste marathon-zumba gehouden in het Sportcomplex Poseidon (Dapperenlaan 2). Gesterkt door het succes dat jaar na jaar toenam, is het voortaan een vaste waarde geworden. De 6de uitgave zou alle verwachtingen moeten inlossen want de organisatoren hebben immers besloten om kosten noch moeite te sparen !

...

Jullie worden talrijk verwacht op zondag 30 april, van 14u tot 17u, in de grote omnisportzaal voor 2 uren heupwiegen, in familieverband of onder vrienden, op de salsa- en merengueritmes. Hou alvast deze datum vrij in uw agenda en zeg het voort !

 

+ Lees het vervolg

 

Sport

Na de feesten, « Start to run » !

 

Niets zo probaat als een beetje sporten om de eventuele gevolgen van culinaire geneugten tijdens de eindejaarsperiode aan te pakken. Het concept « Start to Run », dat elke seizoen op een grotere aanhang kan rekenen, kan een slimme keuze blijken! Ter herinnering, de opzet is eenvoudig: de fysieke conditie wordt (opnieuw) peil gebracht door te joggen. Het programma werd uitgewerkt door de ploeg van het Sportmagazine Zatopek en is voor iedereen toegankelijk.

...

De volgende cycli starten op 9 januari.

 

+ Lees het vervolg

Sport

« Nordic Walking » : nieuwe cursussen vanaf januari

 

Het voordeel van « nordic walking » tegenover lopen is dat ze een gematigde cardio-vasculaire activiteit vooropstelt en tegelijkertijd, door het gebruik van de stokken, de impact van ’de schokken op de grond moduleert en bijgevolg ook de gewrichten – heupen, knieën en enkels – soepel houdt. Een ander voordeel is zeker alle spiergroepen worden aangesproken. Kortom, niet te verwaarlozen troeven om eventuele kandidaten te verleiden…

 

De sessies die worden gehouden op zaterdagen (van 9u30 tot 11u) voor de beginnelinge en op zondagen (van 14u tot 15u30) voor de meer doorwinterde wandelaars, worden begeleid door ervaren en gediplomeerde monitoren die worden gevormd in het ForestGym. Een cyclus van 5 sessies start op 18 februari.

 

+ Lees het vervolg

Niet te missen

Expopsitie

Het jeugdhuis ontvangt Louis Theillier

jeugdhuis

20 tot 27 januari 2017

 

Z’n interesses variëren van fotografie, striptekenen tot pop-up of beeldhouwen. De tentoonstelling die Louis Theillier houdt in het jeugdhuis (Prekelindenlaan, 78), van 20 tot 27 januari (officiële opening op 20/01 om 17u) genaamd « Plastic Zen », is meer in het bijzonder gewijd aan een serie tekeningen die hij gerealiseerd heeft in de loop der jaren, gelijklopend aan z’n werk als striptekenaar.

 

+ Lees het vervolg

Publiceer uw evenement in Tam Tam

Organiseert u een evenement?
Stuur ons uw voorstellen en de meest interessante ervan worden op de site vermeld.

 

+ Stuur ons een evenement

Sportuitslagen

 

+ Basket 2017

Andere evenementen
In het kort sportClubs