Toegang van het Sportcomplex Poseidon in Sint-Lambrechts-Woluwe

Infos

Sportcomplex Poseidon

Dapperenlaan 2

1200 Brussel

Metrostation :

Tomberg

Secretariaat :

Tel : 02 771 66 55

Fax : 02 772 57 96

direction@poseidon-wslw.be

www.poseidon-wslw.be

 

Tijdens de periode van de eindejaarsfeesten zal het sportcomplex Poseidon gesloten zijn op maandag 25 december 2017 en 1 januari 2018.

 

Op zondag 24 en 31 december sluit het complex z’n deuren vanaf 13 uur.

 

activiteit (Seizoen 2017-2018)

Prenatale Aquagym

 

Watergymnastiek is ongetwijfeld een van de zachte sporttaken die het beste tegemoet komt aan het profiel van een zwangere vrouw die lichaamsbeweging niet helemaal wil uitsluiten. Water bevordert immers ontspanning, verzacht de articulatie van de onderste ledematen evenals van de wervelkolom en vergemakkelijkt het uitvoeren van sommige oefeningen zonder dat er bruuske bewegingen aan te pas komen. De regelmatige beoefening van aquagym stelt de toekomstige moeder onder meer in staat sommige evenwichtsproblemen te verkleinen die specifiek zijn voor de zwangere vrouw, de lichaamshouding te verbeteren, evenals de bloedsomloop en de ademhalingscontrole, wat haar van nut zal zijn bij de bevalling. Een kinesitherapeute geeft de lessen en deze kunnen in principe gedurende de hele zwangerschap worden gevolgd. Als voorzorg is het voorafgaand akkoord van de gynaecoloog evenwel gewenst.

 

  • Donderdag, van 18u45 tot 19u30
  • Zaterdag, van 12u15 tot 13u00

 

Prijs (toegang tot het zwembad inbegrepen)
  SLW/Kraainem 8 € / les
  Buiten gemeente 8,50 € / les
  Abonnement 10 lessen + 1 gratis (geldig gedurende 4 maanden) 80 € (SWL) / 85 € (buiten gemeente)

 

De lessen worden in het frans gegeven

 

De uurregeling kan veranderen tijdens de schoolvakanties

 

Niet te missen

Sport

Sint-Lambrechts-Woluwe op grote voet

Sint-Lambrechts-Woluwe

zondag 14 mei 2017

Weldra is het 10 jaar geleden dat de « 15 Km van Sint-Lambrechts-Woluwe» de straten van onze mooie gemeente doorkruist, telkens een gelegenheid om haar patrimonium te (her)ontdekken en naar waarde te schatten. Tijdens elke nieuwe editie van deze populaire jogging wordt het vorige deelnemersaantal overtroffen, het bewijs, voorzover nodig, van de aantrekkingskracht ervan op de langsafstandslopers. Van 559 in 2009, het jaar van het eerste startschot heeft het evenement intussen de kaap van 3000 deelnemers genomen, de score van de vorige editie. Deze grens zou logischerwijze opnieuw doorbroken worden op 14 mei a.s.

 

+ Lees het vervolg

Publiceer uw evenement in Tam Tam

Organiseert u een evenement?
Stuur ons uw voorstellen en de meest interessante ervan worden op de site vermeld.

 

+ Stuur ons een evenement