Catalogus JJJY

september 2013

 

Deze publicatie detailleert alle vakantiestages die de Jeugddienst en JJJY hebben uitgedacht voor de kinderen van 2 1/2 tot 12 jaar en geeft nuttige inlichtingen over data, formaliteiten, inschrijvingsvoorwaarden, bijdragen in de kosten, betalingsmodaliteiten,…

 

Deze publicatie is gratis verkrijgbaar op eenvoudig verzoek bij de Jeugddienst (02 776 82 54)

 

+ Catalogus (.pdf)

Niet te missen

Ontspanning

8ste klapper voor « Dancité Jazz »

Wolubilis

18 en 19 februari 2017

 

« Dancité Jazz » staat voor uitzonderlijke ontmoetingen, uitwisselingen en kunstzinnige vertolkingen van hoog gehalte die jazz in de schijnwerpers wensen te zetten. Het is een ontdekkingstocht om de vele facetten van dansstijlen en dansers in België naar waarde schatten. In ons land zijn er namelijk tal van dansers, ontwerpers en begeleiders actief die de jazz in hun bloed hebben maar eigenaardig genoeg, zeer zelden deel uitmaken van de grote choreografische ensembles.

 

Vanuit deze vaststelling wenste Alexandra Verbeure, directrice van het Alaeti Dance Center, dansschool met standplaats te Wolubilis, te reageren. In 2009 heeft ze samen met Brenda Ingenito, choreografe en dansprof bij Alaeti, een groot jaarlijks evenement opgezet voor het publiek. Het succes is meteen aangeslagen. Op 18 en 19 februari a.s. viert « Dancité Jazz » reeds z’n 8ste verjaardag.

 

+ Lees het vervolg