Enfants de la plaine de Roodebeek

JJJY

van 2 ½ tot 14 jaar

In een ontspannen sfeer worden allerlei activiteiten aangeboden: creatieve ateliers, kringspelen, pleinspelen,....

 

+ In meer op JJJY weten

Jeugd groeperingen

 

Outre les associations relevant directement du service communal de la jeunesse, d'autres groupements, ciblant un public d'enfants et/ou d'adolescents, sont actifs sur le territoire de Woluwe-Saint-Lambert...

 

 

+ De jeugd groeperingen

Scouts en gidsen

 

Dans notre commune, plus d'une dizaine de troupes de guides ou de scouts accueillent les enfants en leur sein...

 

+ Scouts en gidsen

Niet te missen

Ontspanning

8ste klapper voor « Dancité Jazz »

Wolubilis

18 en 19 februari 2017

 

« Dancité Jazz » staat voor uitzonderlijke ontmoetingen, uitwisselingen en kunstzinnige vertolkingen van hoog gehalte die jazz in de schijnwerpers wensen te zetten. Het is een ontdekkingstocht om de vele facetten van dansstijlen en dansers in België naar waarde schatten. In ons land zijn er namelijk tal van dansers, ontwerpers en begeleiders actief die de jazz in hun bloed hebben maar eigenaardig genoeg, zeer zelden deel uitmaken van de grote choreografische ensembles.

 

Vanuit deze vaststelling wenste Alexandra Verbeure, directrice van het Alaeti Dance Center, dansschool met standplaats te Wolubilis, te reageren. In 2009 heeft ze samen met Brenda Ingenito, choreografe en dansprof bij Alaeti, een groot jaarlijks evenement opgezet voor het publiek. Het succes is meteen aangeslagen. Op 18 en 19 februari a.s. viert « Dancité Jazz » reeds z’n 8ste verjaardag.

 

+ Lees het vervolg